November 21, 2018

ARBEN LLABËNISHTI EMËROHET DREJTORI NË INSTITUTINË E MUSHKËRIVE NË SHKUP

Dr. Arben Llabënishti është drejtori i parë shqiptar në Maqedoni që do të udhëheq me INSTITUTIN PËR SËMUNDJE TË MUSHËKRIVE DHE TUBERKULOZIT në Shkup q...

Spasovski me pagë më të lartë se kryeministri Zaev

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski në tetor ka pranuar pagë më të madhe se kryeministri Zoran Zaev.

Seancë e re gjyqësore për rastin e 27 prillin

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar në Kuvendin e Maqedonisë. Në seancën e fundit u le...

Prishtinë, vritet aksidentalisht një oficer i policisë

Togeri i Policisë së Kosovës, Halit Zhdrella ka vdekur si pasojë e plagëve të marra nga arma e zjarrit. Vrasja është cilësuar aksidentale (pakujdesia)...

MAQEDONI

KOSOVË

 

SHQIPËRI

BOTA

OPINIONE