July 23, 2018

Mickovski dhe VMRO-ja leshon takimin e Lidereve

Lideri i VMRO-DPMNE-se Hristian Mickovski ne menyre demonstrative ka leshuar takim e lidereve duke mos u pajtua me formatin e ketij,  por kerkoi qe te...

Ahmeti: Zgjedhjet e parakohshme nuk janë zgjidhje

Partnerët e koalicionit BDI dhe LSDM kanë qëndrime të kundërta lidhur me kërkesën e opozitës për zgjedhje të parakohshme. Nëse për kryeministrin Zaev...

Ligji për mediat sot në Komision kuvendor

Kryetarja e Komisionit parlamentar për Transport dhe Lidhje, Liljana Zaturovska, nga radhët e VMRO-DPMNE-së, edhe njëherë premtoi se sot (e mërkurë) L...

Inspektorati i Komunës së Çairit, vazhdon të bëjë lirimin e hapësirave publike

Inspektorati i Komunës së Çairit, vazhdon të bëjë lirimin e hapësirave publike në disa pjesë të komunës me aksionin e largimit të rrethojave të drurit...

MAQEDONI

KOSOVË

 

SHQIPËRI

BOTA

OPINIONE

  • Te shkojmë në Europë si “europianë”

    Nga: Afrim Gashi Të gjithë ne duhet të mburremi me këtë Maqedoni, që ia doli të hyjë në paradhomën e BE-së. Por, tani ka...

  • Pse NATO?

    Nga: Mubekir Palloshi  Vendi ynë vite e vite me radhë synon të jetë pjesë e Aleances Veriatlantike gjegjësisht NATO. Në...

  • PA SHQIPTAR SKA MAQEDONI.!

    NGA: ZUDI XHELILI Politika e aleancave joparimore mbi platformen e pansllavizmit i kishte acaruar dhe helmuar tej mase m...