January 19, 2019

Tsipras kërkon 2/3 e votave në Kuvend për votëbesimin e qeverisë, dhe Marëveshjen e Prespës

Kryeministri grek, Alexis Tsipras po bën thirrje për një votëbesim për qeverinë e tij, pasi aleati i tij doli të dielën nga koalicioni qeveritar, në s...

Amdi Bajram më vizionar se politikanët shqiptar: Që nga viti 1996 jam angazhuar për “Severna Republika Makedonija” (Video)

Në Ballin tradicional vjetor të romëve në Maqedoni edhe sivjet ylli kryesor ka qenë deputeti Amdi Bajram, kryetar i partisë Lidhja e Romëve të Maqedon...

Ligji i gjuhëve gjatë javës publikohet në Gazetën Zyrtare

Një vit pas miratimit të tij në Kuvend, ligji për përdorimin e gjuhëve më në fund pritet të fuqizohet, duke u shpallur në Gazetën Zyrtare edhe pa nëns...

VMRO: Vetëm LSDM-ja feston për ndryshimin e emrit

Vetëm Zoran Zaevi dhe LSDM-ja mund të festojnë se e kanë ndryshuar emrin e shtetit dhe identitetin. Populli i Maqedonisë është i dëshpëruar për shkak...

MAQEDONI

KOSOVË

 

SHQIPËRI

BOTA

OPINIONE