Sat. Jan 23rd, 2021

Portali Informativ

Shekulli.mk

Rasti i rëndë në familjen e Ramush Haradinajt, ka marrë epilogun pozitiv (foto)

1 min read

‘Të dashur qytetarë, Nana Rukë sapo kaloi suksesshëm një krizë shëndetësore. Ajo bëri intervenim në zemër, zgjerim arterie dhe vendosje të stendës. Me këtë rast, falënderoj Prof. Dr. Xhevdet Krasniqi, Dr. Fisnik Veliu, Dr. Hamzën, si dhe infermierët Mustafë Qela, Agron Haxholli dhe Granit Bregaj, që kryen intervenimin. Po ashtu, falënderoj mjekët e Emergjencës Dr. Basri Lenjani, Dr. Arbër Hamiti, Dr. Taibe Haziri dhe Dr. Violeta Hyseni, si dhe stafin teknik Hajdin Paçarizi, Besforta Mehmeti, Labinota Qorrolli si dhe të gjithë stafin e Qendrës Spitalore Universitare të Kosovës.Nana Rukë është në gjendje stabile dhe me sukses po e tejkalon këtë krizë”, thuhet nw prononcimin e Ramush Haradinajt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *