Sat. Jan 23rd, 2021

Portali Informativ

Shekulli.mk

Ja sa raste të reja me COVID-19 në Maqedoni gjatë 24 orëve të fundit

1 min read

Shënohet numri më i ulët i rasteve të reja me COVID që prej disa javës, por edhe numri i testeve është shumë i ulët.

Kështu gjatë 24 orëve të fundit janë kryer vetëm 1176 teste dhe prej tyre 387 kanë rezultuar pozitiv, ose 33 për qind e testeve të kryera.

Ndërsa shqetësues mbetet numri i viktimave, plot 35 gjatë 24 orëve të fundit. Po ashtu janë shëruar edhe 528 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *