Fri. Nov 27th, 2020

Portali Informativ

Shekulli.mk

MSH: 1112 RASTE TË REJA, 24 VIKTIMA, 709 TË SHËRUAR

1 min read

MSH-ja njofton se në 24 orët e fundit janë bërë 2.553 testime , kurse janë regjistruar 1112 raste të reja me COVID-19. Në Shkup-321, Kumanovë-69, Dibër-10, Shtip-38, Prilep-77, Tetovë-79, Strugë-44, Veles-44, Manastir-65, Ohër-36, Kavadarc-26, Gostivar-60, Gjevgjeli- 19, Strumicë-35, Kriva Pallankë-7, Radovish-6, Krushevë-3, Koçan-44, Probishtip-6, Demir Hisar-5, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-23, Vallandovë-12, Vinic -11, Dellçevë-13, Kratovë-2, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-12, Resnjë-16 dhe Negotinë-22.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 709 pacientë të shëruar nga COVID-19. Në Shkup-290, Kumanovë-30, Shtip-31, Prilep-62, Tetovë-52, Strugë-17, Veles-29, Manastir-20, Ohër-57, Kavadarc-15, Gostivar-11, Gjevgjeli-6, Strumicë- 14, Kriva Pallankë-5, Radovish-6, Krushevë-1, Koçan-18, Probishtip-2, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-1, Pehçevë-4, Berovë-3, Vallandovë-3, Kratovë-4, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-10, Resnjë-5 dhe Negotinë-8.

Ndërkaq, në 24 orët e fundit betejën me koronavirusin e kanë humbur 24 pacientë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *