Mon. Oct 26th, 2020

Portali Informativ

Shekulli.mk

COVID-19 në Maqedoninë e Veriut, 89 raste të reja dhe 7 viktima

1 min read

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, nga 727 teste të realizuara, 89 persona kanë rezultuar pozitivë me Covid-19. Sipas qyteteve, 35 raste janë regjistruar në Shkup, 12 në Kumanovë, 27 në Shtip, 1 në Prilep, 7 në Tetovë, 1 në Gostivar, 1 në Strumicë, 4 në Koçani, dhe 1 në Sveti Nikollë.

Instituti i Shëndetit Publik brenda 24 orëve të fundit ka regjistruar 17 pacientë të shëruar. Sipas qyteteve, në Shkup janë regjistruar 2 pacientë të shëruar, 12 pacientë janë regjistruar në Prilep dhe 3 në Veles.

Fatkeqësisht gjatë 24 orëve të fundit 7 pacientë kanë humbur betejën me Covid-19. Dy viktima janë nga Shkupi, dy nga Kumanova, dy nga Tetova dhe një nga Struga.

Sipas statistikave të fundit, në Mqedoninë e Veriut nga fillimi i pandemisë janë diagnostikuar 2315 persona me koronavirus, prej të cilëve 1.569 janë shëruar, kurse fatkeqësisht betejën me koronavirusin e ri e kanë humbur 140 pacientë.

Për momentin janë 606 raste aktive me koronavirusin e ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *