Sun. Oct 25th, 2020

Portali Informativ

Shekulli.mk

Pacolli hyn në Kosovë, nuk dërgohet në karantinë

1 min read

Gjatë ditës së sotme është debatuar shumë rreth kthimit të Behgjet Pacollit në Kosovë nga Zvicra dhe dërgimit në karantinë.

Portali.info merr vesh se Pacolli është futur në Kosovë dhe nuk është dërguar në karantinë, por gjendet në vendbanimin e tij.

Kujtojmë se nga institucionet kishin thënë se nuk do të bëhet dallim për Pacollin dhe se ai do të dërgohet në Qendrën e Studentëve si qytetarët e tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *