Thu. Nov 26th, 2020

Portali Informativ

Shekulli.mk

Nga 94 milionët e planifikuara mbështetje për kompanitë ajrore, deri më tani janë paguar 21 milionë

1 min read

Nga 94 milionë denarët e planifikuar për ndihmë financiare për kompanitë ajrore, deri më tani janë paguar 21 milionë ose 22 për qind, njoftoi sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski.

Në një konferencë për shtyp në Qeveri, Sugareski tha se marrëveshja me “Uzerin” aktualisht është pezulluar për shkak të situatës dhe anulimit të të gjitha fluturimeve nga aeroportet vendase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *