Fri. Nov 27th, 2020

Portali Informativ

Shekulli.mk

23 të arrestuar se nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje

1 min read

Gjithsej 29 persona në vend, gjatë 24 orëve të kaluara nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje. Prej tyre 23 janë privuar nga liria ndërsa të tjerëve u janë marrë të dhënat adekuate për gjobitje, kumtoi MPB-ja.

“Gjithashtu sipas të dhënave statistikore, gjatë 24 orëve janë dhënë 84 vendime për izolim, dhe poashtu 84 persona të kanë nënshkruar deklarata për vetizolim”, shprehen nga MPB.

“Nga ana e policisë janë kryer – 2,473 kontrolle ndaj  personave në izolim dhe vetizolim.Nuk është evidentuar shkelje të masave për izolim”, thekson MPB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *