Thu. Jan 21st, 2021

Portali Informativ

Shekulli.mk

Gjyla Çeliku: Tradhtia përmes Besës Shqiptare

1 min read

“Çobani nuk mërzitej kur delet një nga një i kafshonte ujku sepse ai e dinte ndaj kishte një qen të besueshëm që i mbronte. Çobani u dëshpërua kur ujku dhe qeni i tij u bashkuan për të hëngër delet bashkarisht, bile me besë dhe duke promovu Besën shqiptare!
Çobani ishte njeri i pastër, por qeni jobesnik dhe manipulues!
N’fund ujku e hëngër edhe qenin, sepse çobani i nuhati dhe i izoloi. Kështu ngjarja e dhimbshme përfundoi dhe në fund përsëri çobani fitoi edhe pse e pësoi!
#KoalicioniLSDMmeBESË”, ka shkruar opinionistja e mirënjohur shqiptare, Gjyla Çeliku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *