Thu. Nov 26th, 2020

Portali Informativ

Shekulli.mk

KB ALBES e përgatitur për pjesën e dytë

1 min read

Pas një pauzë  më shumë se një muaj, vazhdojnë ndeshjet e Ligës së Dytë të Basketbollit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, informon shekulli.mk. Klubi jonë në kuadër të xhiros së 8, do të jetë mysafir i KK Teteks nga Tetova. Ndeshje kjo e cila do të luhet të shtunën me datë 01.02.2020 me fillim në ora 18:00, në sallën sportive ekonomike në Tetovë. Për ekipin e Albesit ky vit është i pari, dhe duke marrë parasysh se është debutues në Ligën e Dytë, vet pjesëmarrja është segment i kënaqshëm. Shekulli.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *