March 22, 2019

KB Shkupi pëson disfatë të pritur nga KK Bllakotehna

KB Shkupi pëson disfatë të pritur nga KK Bllakotehna

Skuadra e Shkupit e cila garonë në Ligën e Parë të Basketbollit të Maqedonisë ka pësuar një disfatë të rëndë përballë skuadrës së KK Bllakotehna në kuadër të javës së 15 të Ligës së Parë, me rezultat 52:102 (18:21 / 15:29 / 15:25 / 5:27 ).

Më efikas në ekipin shqiptarë ishte Blagoj Veleski me 11 pikë, Oliver Taskov shënoi 10 pikë dhe Emil Kolev me 9 pikë.

Në xhiron tjetër skuadra e Shkupit, do të jetë mysafir I skuadrës së Pelisterit.

Related posts