April 19, 2019

Sinani i bashkohet KB Çair 2030

Sinani i bashkohet KB Çair 2030

Basketbollisti i talentuar Fatjon Sinani, është transferuar në rradhët e KB Çair 2030. Ai ende nuk ka mbushur 15 vjet, për transferimin e tij nga KB “Liria 77 Basket” kishin shprehur interesim disa klube nga Maqedonia dhe Kosova, por ai ka zgjedhur të veshë fanellën e KB Çair 2030, klub që nën drejtimin e trajnerit Erhan Ramadani dhe Nderim Nagavci me sukses aktualisht po graron në ligën e dytë të Maqedonisë për senior dhe në ligën e parë për të rinjë me gjeneratën U18.

Related posts