April 19, 2019

Dita e 12-të e protestave të studentëve në Shqipëri

Dita e 12-të e protestave të studentëve në Shqipëri

Protesta e studentëve në Shqipëri nuk ndalet pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë. Ata i kanë bërë thirrje qytetarëve ti bashkohen protestës së tyre. Kjo është dita e 12-të e rezistencës së studentëve.

Para kryeministrisë në Tiranë është një numër i vogël studentësh ndryshe nga ditët e tjera, e megjithatë është parë që nga momenti në moment grupi është shtuar. Studentët u bënë thirrje qytetarëve ti bashkohen protestës.

Related posts