April 19, 2019

SHKËNDIJA NË PUSHIM TË MERITUAR DERI MË 4 JANAR

SHKËNDIJA NË PUSHIM TË MERITUAR DERI MË 4 JANAR

Futbollistët dhe stafi teknik i Shkëndijës nga sot janë në pushim. Trajneri i skuadrës kampione, Qatip Osmani ka caktuar grumbullimin e parë me 4 janar 2019, menjëherë pas festave të vitit të ri.

Me shumë gjasa dihet edhe plani se si do të vijojnë punët pas pushimit. Në plan të parë është shkuarja e skuadrës në Antalia, bazë e vjetër e Shkëndijës.

Po mendohet edhe për përforcime. Përmenden emrat e Agim Ibraimit, Tigran Barsegjan si dhe ndonjë tjetër.

Related posts