April 19, 2019

Fatos Bomba i dogji sekuencat e repit në Kosovë dhe më gjerë (VIDEO)

Fatos Bomba i dogji sekuencat e repit në Kosovë dhe më gjerë (VIDEO)

Fatos Bomba padyshim edhe njëherë ka demonstruar që është reperi më i mirë në Maqedoni, por kësaj radhe ka tejkaluar kufijtë e tija, shkruan shekulli.mk

Ai në një performansë fenomenale LIVE në një radio në Prishtinë ka pas paraqitje fenomenale, ku i ka lënë pa fjalë shumë njohës të muzikës rep duke i përfshirë ato nga Kosova dhe Shqipëria. shkruan shekulli.mk

Ne radio prishtina freestyle live

a ju thash qe kena me jau djeg frekuencat??😂😂💥💥💥🌋one luv❤❤👊

Posted by BOMBA on Wednesday, July 11, 2018

Related posts