February 18, 2019

LIROHET BALLISTI, KËTO JANË FJALËT E PARA TË TIJ

LIROHET BALLISTI, KËTO JANË FJALËT E PARA TË TIJ

Para pak minutash është liruar nga paraburgimi Ismail Morina i njohur si Ballisti.

Me një foto me konsullin shqiptar në Bari, Ballisti ka reaguar duke lajmëruar lirinë e tij

“Me konsullin e pergjithshen te republikes se Shqiperise te akredituar ne Bari te Italise Zotrine/Dashamirin Adrian Haskaj. Pergzime te veçanta strukturave te shtetit shqiptare qe jane pefshire ne perpjekjet per lirimin tim,respekt per Kroacine dhe Italine ne paanshmerine e treguar prej tyre dhe mirenjohje gjith atyreve qe zbriten rrugeve te kryeqytetit shqiptar ne mbrojtjen time. I LIRË !!

Rrofte shpirti i shqiptarit” shkruan Ballisti në Facebook

Related posts