January 19, 2019

Mot me vranësira të ndryshueshme dhe i nxehtë, deri në 29 gradë Celsius

Mot me vranësira të ndryshueshme dhe i nxehtë, deri në 29 gradë Celsius

Moti në Maqedoni do të jetë me diell me vranësira të vogla deri në mesatare.

Moti në Maqedoni do të jetë me diell me vranësira të vogla deri në mesatare dhe me erë të dobët deri në mesatare nga drejtimi perëndimor.
Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 5 deri 12 gradë ndërsa ajo e ditës prej 21 deri 29 gradë Celsius.
Në Shkup do të mbajë mot i ngjashëm me temperaturë të mëngjesit deri 10 gradë ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri 27 gradë Celsius.

Related posts