January 19, 2019

MICOTAKIS: ZGJIDHJA E PROBLEMIT TË EMRIT, DUHET TË JETË KOMPLETE, POR EDHE NJË ZGJIDHJE E VETME

MICOTAKIS: ZGJIDHJA E PROBLEMIT TË EMRIT, DUHET TË JETË KOMPLETE, POR EDHE NJË ZGJIDHJE E VETME

Sipas liderit të partisë opozitare greke ‘Demokracia e Re’, Kirijasko Micotakis i cili po merrë pjesë në Samitin e Partive popullore në Sofje, zgjidhja e çështjes së emrit me “erga-omnes” përfshinë edhe ndryshime kushtetutese, që janë dy nga parakushtet për marrëveshje midis Maqedonisë dhe Greqisë.

“Zgjidhja e problemit të emrit, duhet të jetë komplete, por edhe një zgjidhje e vetme. Ndërsa parakushtë bazë, nuk ëhstë vetëm se ‘erga omnes’, por edhe ndryshime kushtetuese lidhur me këtë çështje.

Related posts