January 19, 2019

Krishbaum : Kosova, jo Qipro e dytë

Krishbaum : Kosova, jo Qipro e dytë

Kryetari i Këshillit të Bundestagut për BE-në, Ginther Krichbaum, tha në Beograd se Bashkimi Europian nuk dëshiron të importojë probleme, transmeton Koha.net.

Sipas tij janë dy mundësi, që me “vendin siç është Kosova të ketë konflikt të ngrirë”, por ekziston mundësia që të hapen shanse për brezat e ardhshëm, dhe ka shtuar se këtu dallimi është midis politikanëve e shtetarëve.

“Konfliktet e pazgjidhura nuk mund t’i importojmë. Qiproja është shembull, dhe këtë nuk dëshirojmë ta përsërisim”, është shprehur ai, transmeton Koha.net.

Related posts