May 23, 2018

Varfëri ekstreme në rajonet shqiptare, Zaevi vazhdon avazin e vjetër

Organizata për Bashkëpunim Rajonal dhe Integrime Evropiane (OBRIE) vlerëson se Qeveria e Maqedonisë, ka vazhduar ta thellojë borxhin, duke marrë hua n...

“Monstra”, Aziri: Një javë tortura për të akuzuar shokët

I akuzuari Haki Aziri rrëfeu para gjykatës ditët që e kanë torturuar deri në pavetëdije për një javë me radhë, vetëm që të thoshte Alil Demiri, Afrim...

Kuvend, miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor

Deputetët miratuan propozim-ligjin për ndryshime në Kodin Zgjedhor. Këto ndryshime ligjore u mbështetën nga 80 deputetë dhe nuk kishte “kundër” dhe “t...

Rikonstruimi i Qeverisë, publikohen emrat e ministrave të rinj

BDI dhe LSDM kanë kryer rokadën e paralajmëruar në mes Ministrisë së Drejtësisë me atë të Arsimit. Ministria e Kulturës kalon në duart e Besës së Afri...

MAQEDONI

KOSOVË

 

SHQIPËRI

BOTA

OPINIONE